Çağ kebap için kuzu etinin hangi bölgesinden kullanıldığı konusunda bilgi almak istiyorum. Sırt, but ve kol etlerinin her birinin farklı özellikleri var gibi görünüyor. Hangi bölgeden alınan etlerin lezzeti daha yoğun veya yumuşak oluyor? Özellikle hangi bölgenin etlerini tercih etmeliyim ki en iyi sonucu alayım? Yapım aşamasında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Çağ kebap için kuzu etinin hangi bölgesinden kullanıldığı konusunda bilgi almak istiyorum. Sırt, but ve kol etlerinin her birinin farklı özellikleri var gibi görünüyor. Hangi bölgeden alınan etlerin lezzeti daha yoğun veya yumuşak oluyor? Özellikle hangi bölgenin etlerini tercih etmeliyim ki en iyi sonucu alayım? Yapım aşamasında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Cevap yaz