Bu çömlekte kebap tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor! Kuzu etinin marine edilmesi ve sebzelerin eklenmesi süreci oldukça lezzetli bir sonuç verecek gibi. Özellikle ateşte pişirme seçeneği, yemeğin tadını daha da artıracak. Sizce hangi sebzelerin eklenmesi kebabın lezzetini en çok etkiler? Ayrıca, bu kadar uzun süre pişirmenin etin yumuşaklığını nasıl sağladığını merak ediyorum. Denedikten sonra sonuçlarını paylaşmayı düşünüyor musunuz?
Bu çömlekte kebap tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor! Kuzu etinin marine edilmesi ve sebzelerin eklenmesi süreci oldukça lezzetli bir sonuç verecek gibi. Özellikle ateşte pişirme seçeneği, yemeğin tadını daha da artıracak. Sizce hangi sebzelerin eklenmesi kebabın lezzetini en çok etkiler? Ayrıca, bu kadar uzun süre pişirmenin etin yumuşaklığını nasıl sağladığını merak ediyorum. Denedikten sonra sonuçlarını paylaşmayı düşünüyor musunuz?
Cevap yaz