Tas kebap yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını öğrenmek gerçekten çok faydalı. Özellikle etin yumuşak olması için kuzu eti tercih etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Yüksek ateşte kısaca pişirip ardından kısık ateşte yavaşça pişirmenin etin lezzetini artırdığını da duymuştum. Bu tür detaylar, yemeğin sonunda elde edilecek lezzeti büyük oranda etkiliyor. Ayrıca, baharatların doğru miktarda kullanılması gerektiğini de belirtmişsiniz, bu konuda yeterince dikkatli olmak gerekiyor. Sizce, bu tarifin yanına en iyi hangi garnitürler gider?
Tas kebap yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını öğrenmek gerçekten çok faydalı. Özellikle etin yumuşak olması için kuzu eti tercih etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Yüksek ateşte kısaca pişirip ardından kısık ateşte yavaşça pişirmenin etin lezzetini artırdığını da duymuştum. Bu tür detaylar, yemeğin sonunda elde edilecek lezzeti büyük oranda etkiliyor. Ayrıca, baharatların doğru miktarda kullanılması gerektiğini de belirtmişsiniz, bu konuda yeterince dikkatli olmak gerekiyor. Sizce, bu tarifin yanına en iyi hangi garnitürler gider?
Cevap yaz