Çeltik kebap yapma sürecini okuduktan sonra aklımda bazı sorular oluştu. Öncelikle, çeltiklerin suya ne kadar süre bekletilmesi gerektiği konusunda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, kebabın pişirme aşamasında ateşin yüksek olmaması gerektiği belirtilmiş, ama bu durumda kebabın içinin iyi pişmesi için ne tür bir süre önerirsiniz? Son olarak, çeltik kebapla birlikte en iyi hangi salatalar veya mezeler servis edilir? Bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim!
Çeltik kebap yapma sürecini okuduktan sonra aklımda bazı sorular oluştu. Öncelikle, çeltiklerin suya ne kadar süre bekletilmesi gerektiği konusunda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, kebabın pişirme aşamasında ateşin yüksek olmaması gerektiği belirtilmiş, ama bu durumda kebabın içinin iyi pişmesi için ne tür bir süre önerirsiniz? Son olarak, çeltik kebapla birlikte en iyi hangi salatalar veya mezeler servis edilir? Bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim!
Cevap yaz