Fırında Adana kebap yapmayı denemek harika bir fikir! Malzemeler arasında kuzu kıyması ve baharatların uyumu dikkatimi çekti. Soğan ve sarımsağın rendelenip karışıma eklenmesi, kebaba ekstra bir lezzet katacağını düşünüyorum. Dinlendirme süresi de önemli bir detay, bu adımın kebapların daha lezzetli olmasını sağladığını duymuştum. Fırında pişirme süresi ve sıcaklığına dikkat etmek gerektiği de önemli bir nokta. Kebapların yanında yoğurt ve salata ile servis edilmesi, yemeği daha da zenginleştiriyor. Peki, sizce bu kebapları hangi içecek ile sunmak en iyisi olur?
Fırında Adana kebap yapmayı denemek harika bir fikir! Malzemeler arasında kuzu kıyması ve baharatların uyumu dikkatimi çekti. Soğan ve sarımsağın rendelenip karışıma eklenmesi, kebaba ekstra bir lezzet katacağını düşünüyorum. Dinlendirme süresi de önemli bir detay, bu adımın kebapların daha lezzetli olmasını sağladığını duymuştum. Fırında pişirme süresi ve sıcaklığına dikkat etmek gerektiği de önemli bir nokta. Kebapların yanında yoğurt ve salata ile servis edilmesi, yemeği daha da zenginleştiriyor. Peki, sizce bu kebapları hangi içecek ile sunmak en iyisi olur?
Cevap yaz