Fırında patlıcan kebap tarifini denemek için heyecanlıyım! Patlıcanların tuzlu suya bırakılması, acılığını alması açısından çok mantıklı. Acaba bu aşamada ne kadar beklemek gerekiyor? Kıyma harcının içine ceviz veya fındık eklemeyi düşündünüz mü? Ayrıca, pişirme süresi için fırının sıcaklığına dikkat etmek önemli görünüyor. Peki, fırın tepsisine su eklemenin sebebi tam olarak nedir, bu yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor? Son olarak, bu kebap yanında hangi salata veya yoğurt çeşitleri tercih edilebilir? Afiyet olsun!
Fırında patlıcan kebap tarifini denemek için heyecanlıyım! Patlıcanların tuzlu suya bırakılması, acılığını alması açısından çok mantıklı. Acaba bu aşamada ne kadar beklemek gerekiyor? Kıyma harcının içine ceviz veya fındık eklemeyi düşündünüz mü? Ayrıca, pişirme süresi için fırının sıcaklığına dikkat etmek önemli görünüyor. Peki, fırın tepsisine su eklemenin sebebi tam olarak nedir, bu yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor? Son olarak, bu kebap yanında hangi salata veya yoğurt çeşitleri tercih edilebilir? Afiyet olsun!
Cevap yaz