Kebap şişi için ideal et ve baharatlar konusunu ele alırken, sizin gibi kebap tutkunlarının hangi et türlerini tercih ettiğini merak ediyorum. Koyun eti, sığır eti, keçi eti veya tavuk eti arasında hangisini daha çok seviyorsunuz? Ayrıca baharatlar konusunda kırmızı pul biberin etkisini nasıl buluyorsunuz? Marine işlemi ile lezzetlerin arttığını düşünüyor musunuz? Bu detaylar, kebap yapımında en iyi sonuçları elde etmek için oldukça önemli.
Kebap şişi için ideal et ve baharatlar konusunu ele alırken, sizin gibi kebap tutkunlarının hangi et türlerini tercih ettiğini merak ediyorum. Koyun eti, sığır eti, keçi eti veya tavuk eti arasında hangisini daha çok seviyorsunuz? Ayrıca baharatlar konusunda kırmızı pul biberin etkisini nasıl buluyorsunuz? Marine işlemi ile lezzetlerin arttığını düşünüyor musunuz? Bu detaylar, kebap yapımında en iyi sonuçları elde etmek için oldukça önemli.
Cevap yaz