Bu kebap tarifini görünce ilk olarak hangi malzemelerle hazırlayabileceğimi düşündüm. Özellikle kuşbaşı etin yanında patates ve biberlerin kullanılması beni cezbetti. Marine aşamasında etin ne kadar bekletilmesi gerektiği de önemli bir detay, bu kebabın lezzetinde belirleyici bir etken olmalı. Şişe dizme kısmı da oldukça eğlenceli görünüyor, et ve sebzelerin aralarındaki dengeyi sağlamak önemli. Mangalda pişirme yönteminin yanı sıra fırında pişirme seçeneği de sunulması, her türlü ortamda bu kebabı yapabilme imkanı tanıyor. Yanında taze yeşillikler ve yoğurtla servis edilmesi ise tam bir yaz ziyafeti havası katıyor. Sizce bu kebabı yaparken en çok hangi malzeme öne çıkıyor?
Bu kebap tarifini görünce ilk olarak hangi malzemelerle hazırlayabileceğimi düşündüm. Özellikle kuşbaşı etin yanında patates ve biberlerin kullanılması beni cezbetti. Marine aşamasında etin ne kadar bekletilmesi gerektiği de önemli bir detay, bu kebabın lezzetinde belirleyici bir etken olmalı. Şişe dizme kısmı da oldukça eğlenceli görünüyor, et ve sebzelerin aralarındaki dengeyi sağlamak önemli. Mangalda pişirme yönteminin yanı sıra fırında pişirme seçeneği de sunulması, her türlü ortamda bu kebabı yapabilme imkanı tanıyor. Yanında taze yeşillikler ve yoğurtla servis edilmesi ise tam bir yaz ziyafeti havası katıyor. Sizce bu kebabı yaparken en çok hangi malzeme öne çıkıyor?
Cevap yaz