Patlıcan kebabını yaparken en çok hangi aşamalarda zorlandınız? Özellikle kıyma harcını hazırlarken hangi baharatları kullandınız, lezzetini nasıl buldunuz? Patlıcanları tuzlu suda bekletmek gerçekten de lezzet açısından fark yaratıyor mu? Ayrıca, kebapları pişirirken fırın yerine mangal tercih edenler için önerileriniz var mı? Sonuçta, bu tarifin Türk mutfağındaki yerini nasıl buluyorsunuz?
Patlıcan kebabını yaparken en çok hangi aşamalarda zorlandınız? Özellikle kıyma harcını hazırlarken hangi baharatları kullandınız, lezzetini nasıl buldunuz? Patlıcanları tuzlu suda bekletmek gerçekten de lezzet açısından fark yaratıyor mu? Ayrıca, kebapları pişirirken fırın yerine mangal tercih edenler için önerileriniz var mı? Sonuçta, bu tarifin Türk mutfağındaki yerini nasıl buluyorsunuz?
Cevap yaz