Piliç kebap yapmayı düşündüğümde aklıma ilk gelen şey, bu yemeğin nasıl bu kadar lezzetli olabileceği. Tavuk etinin marine edilmesi ve ardından ızgara veya mangalda pişirilmesi gerçekten de harika bir lezzet katıyor. Özellikle yaz aylarında mangal keyfi yaparken, etin marine edilme sürecinin ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Bu marine işlemi ile tavuk etinin yumuşaklığı ve tadı ne kadar artıyor, değil mi? Ayrıca, sebzelerle zenginleştirilmesi de hem görsel hem de besin değeri açısından büyük bir katkı sağlıyor. Sizce hangi sebzeler piliç kebap ile en iyi gider?
Piliç kebap yapmayı düşündüğümde aklıma ilk gelen şey, bu yemeğin nasıl bu kadar lezzetli olabileceği. Tavuk etinin marine edilmesi ve ardından ızgara veya mangalda pişirilmesi gerçekten de harika bir lezzet katıyor. Özellikle yaz aylarında mangal keyfi yaparken, etin marine edilme sürecinin ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Bu marine işlemi ile tavuk etinin yumuşaklığı ve tadı ne kadar artıyor, değil mi? Ayrıca, sebzelerle zenginleştirilmesi de hem görsel hem de besin değeri açısından büyük bir katkı sağlıyor. Sizce hangi sebzeler piliç kebap ile en iyi gider?
Cevap yaz