Yufkada kebap yapmayı düşündüğünüzde, en çok hangi aşamada zorluk yaşıyorsunuz? Kebap harcının hazırlanması mı yoksa yufkanın esnekliğini sağlamak mı? Özellikle malzemelerin kalitesinin lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yufka pişerken çatlamaması için ısıtılması gerektiği bilgisi işinize yarar mı? Ayrıca, kebapları sunarken hangi garnitürlerin daha iyi gideceğini merak ediyorum.
Yufkada kebap yapmayı düşündüğünüzde, en çok hangi aşamada zorluk yaşıyorsunuz? Kebap harcının hazırlanması mı yoksa yufkanın esnekliğini sağlamak mı? Özellikle malzemelerin kalitesinin lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yufka pişerken çatlamaması için ısıtılması gerektiği bilgisi işinize yarar mı? Ayrıca, kebapları sunarken hangi garnitürlerin daha iyi gideceğini merak ediyorum.
Cevap yaz