Açma kebap tarifini okuduktan sonra gerçekten de yapılması gereken birçok aşama olduğunu düşünüyorum. Özellikle etin marine edilmesi kısmı oldukça önemli görünüyor; bu süreçte etin lezzetini artırmak için hangi baharatları kullanmayı tercih ettiniz? Mangalda pişirme aşaması da dikkatimi çekti, kömür veya odun kullanmanın kebabın tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, yanında yoğurt ve sos ile servis etmenin kebabın lezzetini nasıl zenginleştirdiğini deneyimleyen var mı? Bu tarifin uygulanabilirliği ve lezzeti hakkında daha fazla bilgi almak isterim.
Açma kebap tarifini okuduktan sonra gerçekten de yapılması gereken birçok aşama olduğunu düşünüyorum. Özellikle etin marine edilmesi kısmı oldukça önemli görünüyor; bu süreçte etin lezzetini artırmak için hangi baharatları kullanmayı tercih ettiniz? Mangalda pişirme aşaması da dikkatimi çekti, kömür veya odun kullanmanın kebabın tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, yanında yoğurt ve sos ile servis etmenin kebabın lezzetini nasıl zenginleştirdiğini deneyimleyen var mı? Bu tarifin uygulanabilirliği ve lezzeti hakkında daha fazla bilgi almak isterim.
Cevap yaz