Adana kebap gerçekten acılı mı yoksa tatlı mı? Bu konuda bir tercih yapmak zor mu? Herkesin damak zevki farklı, bu yüzden acılı sevenler için bol baharatlı versiyonu oldukça popüler. Ama tatlı versiyonunun daha yumuşak tadı da dikkat çekici. Sizce her iki versiyon da eşit derecede lezzetli mi, yoksa birini diğerine tercih eder misiniz? Özellikle kuzu eti ve kuyruk yağı ile hazırlanan kebap, hangi türde daha iyi bir tat profili sunuyor?
Adana kebap gerçekten acılı mı yoksa tatlı mı? Bu konuda bir tercih yapmak zor mu? Herkesin damak zevki farklı, bu yüzden acılı sevenler için bol baharatlı versiyonu oldukça popüler. Ama tatlı versiyonunun daha yumuşak tadı da dikkat çekici. Sizce her iki versiyon da eşit derecede lezzetli mi, yoksa birini diğerine tercih eder misiniz? Özellikle kuzu eti ve kuyruk yağı ile hazırlanan kebap, hangi türde daha iyi bir tat profili sunuyor?
Cevap yaz