Kare şiş kebap hazırlamak gerçekten keyifli bir süreç. Marinasyon aşamasında etin baharatlarla buluşması, lezzetini artırmak için önemli bir detay. Sizce marinasyon süresi ne kadar olmalı? Bir gece bekletmenin etkisini gerçekten hissediyor muyuz? Ayrıca, sebzeleri de şişe geçirmekte serbest bırakılması, kebaba değişik bir tat katıyor. Hangi sebzeleri tercih ediyorsunuz? Son olarak, pişirme süresi konusunda, etin kalınlığına göre ayarlama yapmak gerektiği belirtilmiş. Bu noktada en iyi pişme derecesini nasıl ayarlıyorsunuz?
Kare şiş kebap hazırlamak gerçekten keyifli bir süreç. Marinasyon aşamasında etin baharatlarla buluşması, lezzetini artırmak için önemli bir detay. Sizce marinasyon süresi ne kadar olmalı? Bir gece bekletmenin etkisini gerçekten hissediyor muyuz? Ayrıca, sebzeleri de şişe geçirmekte serbest bırakılması, kebaba değişik bir tat katıyor. Hangi sebzeleri tercih ediyorsunuz? Son olarak, pişirme süresi konusunda, etin kalınlığına göre ayarlama yapmak gerektiği belirtilmiş. Bu noktada en iyi pişme derecesini nasıl ayarlıyorsunuz?
Cevap yaz