Patlıcan şiş kebap yapmayı düşündüğünüzde, marinasyon süresinin lezzeti artırdığını biliyor muydunuz? En az bir saat marine etmek gerçekten önemli. Patlıcanların acılığını gidermek için tuzlu suya bekletmek de dikkat edilmesi gereken bir adım. Peki, şiş kebapları pişirirken etlerin ve sebzelerin eşit şekilde pişmesi için arada bir çevirmeyi unutuyor musunuz? Bu küçük detaylar, yemeğinizin lezzetini büyük ölçüde etkileyebilir. Ayrıca, pişirme sırasında zeytinyağı fırçalamak kebaba harika bir tat katıyor. Sizce bu püf noktalarına dikkat ederek misafirlerinizi etkileme şansınız artar mı?
Patlıcan şiş kebap yapmayı düşündüğünüzde, marinasyon süresinin lezzeti artırdığını biliyor muydunuz? En az bir saat marine etmek gerçekten önemli. Patlıcanların acılığını gidermek için tuzlu suya bekletmek de dikkat edilmesi gereken bir adım. Peki, şiş kebapları pişirirken etlerin ve sebzelerin eşit şekilde pişmesi için arada bir çevirmeyi unutuyor musunuz? Bu küçük detaylar, yemeğinizin lezzetini büyük ölçüde etkileyebilir. Ayrıca, pişirme sırasında zeytinyağı fırçalamak kebaba harika bir tat katıyor. Sizce bu püf noktalarına dikkat ederek misafirlerinizi etkileme şansınız artar mı?
Cevap yaz