Adana kebap yapmayı düşündüğünüzde, gerçekten de baharatlarla harmanlanmış etin lezzeti akla geliyor. Kuzu kıyması kullanmanın yanı sıra, soğan ve sarımsak gibi malzemelerin de eklenmesi bu kebaba özel bir tat katıyor. Peki, bu kadar malzeme ve hazırlık aşaması varken, sizce bu lezzetin özünü yakalayabilmek için hangi detaylara daha fazla dikkat etmeliyiz? Ayrıca, şiş kullanmadan kebap yapmanın zorluğu ve avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Adana kebap yapmayı düşündüğünüzde, gerçekten de baharatlarla harmanlanmış etin lezzeti akla geliyor. Kuzu kıyması kullanmanın yanı sıra, soğan ve sarımsak gibi malzemelerin de eklenmesi bu kebaba özel bir tat katıyor. Peki, bu kadar malzeme ve hazırlık aşaması varken, sizce bu lezzetin özünü yakalayabilmek için hangi detaylara daha fazla dikkat etmeliyiz? Ayrıca, şiş kullanmadan kebap yapmanın zorluğu ve avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz