Adana kebap için en iyi etin kuzu eti olduğu belirtiliyor ama sizce dana etinin kullanımı da uygun olabilir mi? Kuzu etinin yumuşak dokusu ve yüksek yağ oranı kebaba farklı bir lezzet katarken, dana eti kebabın lezzetini nasıl etkileyebilir? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, taze etin önemi vurgulanmış, sizce tazelik dışında başka hangi faktörler kebabın kalitesini etkileyebilir?
Adana kebap için en iyi etin kuzu eti olduğu belirtiliyor ama sizce dana etinin kullanımı da uygun olabilir mi? Kuzu etinin yumuşak dokusu ve yüksek yağ oranı kebaba farklı bir lezzet katarken, dana eti kebabın lezzetini nasıl etkileyebilir? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, taze etin önemi vurgulanmış, sizce tazelik dışında başka hangi faktörler kebabın kalitesini etkileyebilir?
Cevap yaz