Adana şiş kebap yapmak için bu malzemelerin gerçekten doğru seçim olduğunu düşünüyor musun? Özellikle kuzu etinin ve yağına dikkat etmek, kebabın lezzetini belirleyen en önemli unsurlardan biri değil mi? Hazırlık aşamasında etlerin iyi bir şekilde kıyılması ve dinlendirilmesi gerektiği de çok önemli bir detay. Peki, şişe takarken yeşil biber ve domates eklemenin kebaba nasıl bir tat kattığını düşünüyorsun? Ayrıca, mangalda pişirirken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında ne dersin, senin için en iyi pişirme yöntemi hangisi? Bu tarifle deneme yapmayı düşünüyor musun?
Adana şiş kebap yapmak için bu malzemelerin gerçekten doğru seçim olduğunu düşünüyor musun? Özellikle kuzu etinin ve yağına dikkat etmek, kebabın lezzetini belirleyen en önemli unsurlardan biri değil mi? Hazırlık aşamasında etlerin iyi bir şekilde kıyılması ve dinlendirilmesi gerektiği de çok önemli bir detay. Peki, şişe takarken yeşil biber ve domates eklemenin kebaba nasıl bir tat kattığını düşünüyorsun? Ayrıca, mangalda pişirirken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında ne dersin, senin için en iyi pişirme yöntemi hangisi? Bu tarifle deneme yapmayı düşünüyor musun?
Cevap yaz