Patlıcan parmak kebap yapmayı düşündüğünüzde, patlıcanların acı olmaması için tuzlu suda bekletmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca, et harcını hazırlarken kullandığınız baharatların kebabın lezzetini artıracağını unutmamanız gerekir. Peki, ızgarada pişirirken kebapları sık sık çevirmek gerektiğini biliyor muydunuz? Bu, eşit pişmelerini sağlıyor. Fırında pişirmeyi tercih ederseniz, üzerini alüminyum folyo ile kaplamanın kebapların kurumasını önleyeceğini hiç düşündünüz mü? Sunumda yoğurt veya salata ile zenginleştirmek de harika bir fikir, değil mi?
Patlıcan parmak kebap yapmayı düşündüğünüzde, patlıcanların acı olmaması için tuzlu suda bekletmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca, et harcını hazırlarken kullandığınız baharatların kebabın lezzetini artıracağını unutmamanız gerekir. Peki, ızgarada pişirirken kebapları sık sık çevirmek gerektiğini biliyor muydunuz? Bu, eşit pişmelerini sağlıyor. Fırında pişirmeyi tercih ederseniz, üzerini alüminyum folyo ile kaplamanın kebapların kurumasını önleyeceğini hiç düşündünüz mü? Sunumda yoğurt veya salata ile zenginleştirmek de harika bir fikir, değil mi?
Cevap yaz