Tavuk etinden Adana kebap yapmayı denediniz mi? Malzemeleri hazırlamak ve karıştırmak oldukça kolay görünüyor. Buzdolabında dinlendirme aşaması da kebabın lezzetini artırıyormuş, bu aşamayı atlamamak gerekli. Peki, pişirme sırasında kebapların dağılmaması için harcı nasıl sıkarak yerleştirdiğinizi merak ediyorum. Servis önerileriniz de harika, özellikle sumaklı soğan salatası ile birlikte sunmak lezzeti artırır gibi görünüyor. Sizce de misafirler için bu tarifle farklı bir lezzet sunmak harika bir fikir mi?
Tavuk etinden Adana kebap yapmayı denediniz mi? Malzemeleri hazırlamak ve karıştırmak oldukça kolay görünüyor. Buzdolabında dinlendirme aşaması da kebabın lezzetini artırıyormuş, bu aşamayı atlamamak gerekli. Peki, pişirme sırasında kebapların dağılmaması için harcı nasıl sıkarak yerleştirdiğinizi merak ediyorum. Servis önerileriniz de harika, özellikle sumaklı soğan salatası ile birlikte sunmak lezzeti artırır gibi görünüyor. Sizce de misafirler için bu tarifle farklı bir lezzet sunmak harika bir fikir mi?
Cevap yaz