Beyti kebap yapımını merak ediyorum. Öncelikle, bu kebabın malzemeleri arasında tam olarak neler var? Kıyma dışında hangi baharatlar kullanmak gerekiyor? Ayrıca beyti kebap hazırlarken dikkat edilmesi gereken özel bir püf noktası var mı? Yufka veya lavaş ile sarma işlemi nasıl yapılıyor? Son olarak, sos olarak ne tür seçenekler öneriyorsunuz? Bu konuda daha fazla bilgi verir misiniz?
Beyti kebap yapımını merak ediyorum. Öncelikle, bu kebabın malzemeleri arasında tam olarak neler var? Kıyma dışında hangi baharatlar kullanmak gerekiyor? Ayrıca beyti kebap hazırlarken dikkat edilmesi gereken özel bir püf noktası var mı? Yufka veya lavaş ile sarma işlemi nasıl yapılıyor? Son olarak, sos olarak ne tür seçenekler öneriyorsunuz? Bu konuda daha fazla bilgi verir misiniz?
Cevap yaz