Lokma kebap tarifinde yer alan malzemeler ve hazırlık aşamaları dikkatimi çekti. Özellikle etin marine edilme süresi ve kullanılan baharatlar, lezzeti artırmak için çok önemli görünüyor. Ben de evde denemek istiyorum ama etin yumuşak olması için marine süresini uzatmak gerektiğini belirtmişsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, sebzeli kebap yapma alternatifi de güzel bir fikir, bu konuda hangi sebzeleri önerirsiniz?
Lokma kebap tarifinde yer alan malzemeler ve hazırlık aşamaları dikkatimi çekti. Özellikle etin marine edilme süresi ve kullanılan baharatlar, lezzeti artırmak için çok önemli görünüyor. Ben de evde denemek istiyorum ama etin yumuşak olması için marine süresini uzatmak gerektiğini belirtmişsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, sebzeli kebap yapma alternatifi de güzel bir fikir, bu konuda hangi sebzeleri önerirsiniz?
Cevap yaz