Patatesli kebap yapmayı denediniz mi? Özellikle etin ve patatesin birleşimiyle oluşan lezzeti düşündüğümde, hangi baharatları kullandığınız ve patatesleri önceden haşlayıp haşlamadığınız merak ediyorum. Ayrıca, kebapları pişirirken mangalda mı yoksa fırında mı daha çok tercih ediyorsunuz? Bu tarifin pratikliği, kalabalık sofralarda gerçekten büyük avantaj sağlıyor. Peki, yanında yoğurt ve limon suyu servisi yapmayı unuttunuz mu?
Patatesli kebap yapmayı denediniz mi? Özellikle etin ve patatesin birleşimiyle oluşan lezzeti düşündüğümde, hangi baharatları kullandığınız ve patatesleri önceden haşlayıp haşlamadığınız merak ediyorum. Ayrıca, kebapları pişirirken mangalda mı yoksa fırında mı daha çok tercih ediyorsunuz? Bu tarifin pratikliği, kalabalık sofralarda gerçekten büyük avantaj sağlıyor. Peki, yanında yoğurt ve limon suyu servisi yapmayı unuttunuz mu?
Cevap yaz