Bu tarife göre Beğendili Kebap yapmak gerçekten çok keyifli olmalı. Özellikle kebabın yanı sıra patlıcan beğendisinin de yer alması, yemeği özel kılıyor. Patlıcanları közlemek ya da fırında pişirmek arasında kararsız kalıyorum, siz hangisini tercih edersiniz? Kebabın harcını hazırlarken soğan ve sarımsakların pembeleşene kadar kavrulması, yemeğe güzel bir aroma katıyordur. Sizce, bu tarifte baharatları artırmak ya da farklı baharatlar eklemek nasıl bir tat katabilir? Beğendili Kebap'ı özel günlerde misafirlerim için denemek harika bir fikir gibi görünüyor, özellikle de yanında pilavla sunulursa. Patlıcan beğendisi, başka yemeklerde de kullanılabilecek bir garnitür olması açısından oldukça pratik. Bu tarifin farklı versiyonlarını denemek ilginç olabilir, sizce hangi malzemeleri eklemek güzel olurdu?
Bu tarife göre Beğendili Kebap yapmak gerçekten çok keyifli olmalı. Özellikle kebabın yanı sıra patlıcan beğendisinin de yer alması, yemeği özel kılıyor. Patlıcanları közlemek ya da fırında pişirmek arasında kararsız kalıyorum, siz hangisini tercih edersiniz? Kebabın harcını hazırlarken soğan ve sarımsakların pembeleşene kadar kavrulması, yemeğe güzel bir aroma katıyordur. Sizce, bu tarifte baharatları artırmak ya da farklı baharatlar eklemek nasıl bir tat katabilir? Beğendili Kebap'ı özel günlerde misafirlerim için denemek harika bir fikir gibi görünüyor, özellikle de yanında pilavla sunulursa. Patlıcan beğendisi, başka yemeklerde de kullanılabilecek bir garnitür olması açısından oldukça pratik. Bu tarifin farklı versiyonlarını denemek ilginç olabilir, sizce hangi malzemeleri eklemek güzel olurdu?
Cevap yaz