İskender kebap hazırlığı sırasında tereyağının nasıl yapıldığına dair yazdıklarınız çok ilginç. Özellikle tereyağının kalitesinin kebabın tadını etkilediğini belirtmeniz dikkatimi çekti. Sizce en iyi tereyağını seçerken nelere dikkat edilmeli? Ayrıca tereyağını eritme sürecinde yanmaması için hangi yöntemleri uyguluyorsunuz? Bu konuda kişisel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
İskender kebap hazırlığı sırasında tereyağının nasıl yapıldığına dair yazdıklarınız çok ilginç. Özellikle tereyağının kalitesinin kebabın tadını etkilediğini belirtmeniz dikkatimi çekti. Sizce en iyi tereyağını seçerken nelere dikkat edilmeli? Ayrıca tereyağını eritme sürecinde yanmaması için hangi yöntemleri uyguluyorsunuz? Bu konuda kişisel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz