Yoğurtlu kebap tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle etin marine edilmesi kısmı çok dikkatimi çekti. Acaba en az ne kadar süre marine etmek lazım ki etin lezzeti tam anlamıyla otursun? Ayrıca, yoğurt ve sosu hazırlamak için hangi baharatları kullanmak daha iyi olur? Yanında hangi mezeleri tercih etsem daha iyi olur? Düşünmeden edemiyorum, gerçekten harika bir yemek gibi görünüyor!
Yoğurtlu kebap tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle etin marine edilmesi kısmı çok dikkatimi çekti. Acaba en az ne kadar süre marine etmek lazım ki etin lezzeti tam anlamıyla otursun? Ayrıca, yoğurt ve sosu hazırlamak için hangi baharatları kullanmak daha iyi olur? Yanında hangi mezeleri tercih etsem daha iyi olur? Düşünmeden edemiyorum, gerçekten harika bir yemek gibi görünüyor!
Cevap yaz